De Feniks

Kalender met
activiteiten & workshops

Kalender met
activiteiten
& workshops

Workshops

Schrijf hier in voor een leuke workshop. Elke workshop staat garant voor een persoonlijke begeleiding met een drankje in een unieke omgeving: conceptstore & Bar De Feniks in Tielt!

Activiteiten

We organiseren we activiteiten die op regelmatige basis terugkeren! Zo heb je het breicafé op dinsdag van 10u-12u en is er elke week een haakcafé. Elke 2e donderdagavond is het spelletjesclub en een keer per maand staan de deuren open voor een praattafel. Voor deze activiteiten moet je niet inschrijven.

Praattafels

Elke maand Nederlands oefenen

Ga naar een praattafel en oefen Nederlands! Tijdens een praattafel ontmoet je anderen die ook Nederlands willen leren en maak je kennis door eenvoudige gesprekken te voeren of een taalspel te spelen.

Ontdek de kalender met alle data via de knop hieronder!

Haakcafé

Elke week op woensdag of vrijdag

Zin om samen aan je haakproject te werken? Breng het mee en vraag advies of tips aan elkaar! De ene week op vrijdag samen met Jeannette en de andere week op woensdag met Nadine!
 
Prijs: €2 – je hoeft niet vooraf in te schrijven, kom gezellig langs!

Spelletjesclub

Elke 2e donderdag van de maand

Spelletjesavond in De Feniks! Kom een spel spelen, we leggen het je graag uit. In onze bar kan je drankjes aan heel democratische prijzen krijgen. 
 
Leeftijd: + 12 jaar | Gratis toegang!
Inschrijven is niet nodig