De Feniks

Haakcafé - elke week van 14u-16u

haken doe je zelf, maar daarom nog niet alleen

Elke week van 14u – 16u staan de deuren open voor het gezelligste haakcafé van Tielt! 

Op woensdag de ene week met Nadine
Op vrijdag de andere week met Jeannette
Zo is er elke week een haakmoment!

Hou je van haken en wil je dat graag met anderen delen? Wil je graag aan iets beginnen, maar heb je moeite met de opstart of zit je ergens vast en weet je niet hoe je verder moet?  Kom dan naar het haakcafé waar je samen met anderen aan je project kan werken én je een hulplijn kan inroepen wanneer het even niet lukt. 

De ene week op woensdag en de andere week op vrijdag in De Feniks, Kortrijkstraat 60 (naast de Zeeman). Inschrijven is niet nodig, kom gerust langs. Je hoeft ook niet élke week te komen, maar kom als je zin hebt of wanneer het je past! 

Prijs: €2. Drankjes aan democratische prijzen dankzij onze speciale drankkaarten tijdens activiteiten!*

* Je mag altijd je eigen waterflesje meebrengen, daar hebben we absoluut geen probleem mee!

Gezellig samen Haken

Haken in een kleine groep in De Feniks biedt tal van voordelen ten opzichte van alleen thuis haken. Hier zijn 8 redenen waarom het een goed idee is om samen te haken in De Feniks:

  1. Sociale interactie: Samen haken in een groep biedt de mogelijkheid om sociale interactie te hebben met gelijkgestemde individuen. Het kan een kans zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te sluiten.
  2. Inspiratie: In een groep kunnen verschillende mensen hun creatieve ideeën en technieken delen, wat kan leiden tot nieuwe inspiratie en creatieve groei.

  3. Hulp en ondersteuning: Als je vastloopt met een bepaald patroon of techniek, kan het samen haken met anderen op locatie de mogelijkheid bieden om direct hulp en ondersteuning te krijgen van ervaren hakers.

  4. Motivatie: Samen haken in een groep kan een motiverende omgeving creëren. Je wordt aangemoedigd om door te zetten en je projecten af te maken als je anderen ziet werken aan hun eigen haakwerk.

  5. Feedback: In een groepsomgeving kunnen andere hakers constructieve feedback geven over je werk, waardoor je je vaardigheden kunt verbeteren en nieuwe technieken kunt leren.

  6. Gezelligheid: Het samen haken in een groep op een locatie kan een gezellige en ontspannen sfeer creëren. Het delen van verhalen, ervaringen en lachen kan het haken nog leuker maken.

  7. Uitwisseling van materialen: In een groep kunnen hakers materialen delen en ruilen, wat kan helpen om kosten te besparen en nieuwe garens en benodigdheden uit te proberen.

  8. Een gevoel van gemeenschap: Door samen te haken in een groep op een locatie, kun je een gevoel van gemeenschap en verbondenheid ervaren met anderen die dezelfde passie voor haken delen. Dit kan een gevoel van samenhorigheid en voldoening geven.

 

Kortom, samen haken in kleine groep in De Feniks kan niet alleen de creatieve ervaring verrijken, maar ook sociale, emotionele en praktische voordelen bieden.