De Feniks

Paardentram in Tielt deze zomer

“Langs niet gekende, landelijke wegjes authentieke plekjes ontdekken. Met de tram of de koets kunnen we bijna overal heen … Met een panoramisch uitzicht vanuit een comfortabele tram of koets genieten van de rust en de natuur.” – Firmin’s Paardetram

Tielt is the place to be deze zomer! De Tieltse Europafeesten worden opnieuw georganiseerd met headliners Natalia, The Dinky Toys en Aaron Blommaert en meer belooft het een zalig weekend te worden! Kom dus 5-6-7 juli zeker naar Tielt en bezoek De Feniks natuurlijk voor een heerlijke mocktail of uniek geschenkje! Het festival is trouwens helemaal GRATIS, het podium staat op de markt in Tielt.

De Tieltse Gidsenkring heeft deze zomer ook een leuke attractie naar Tielt gebracht! In samenwerking met koetsier Guy Hoste van B&B Droomkerke zijn er deze zomer rondritten met een PAARDENTRAM. Er zijn ritjes gepland op 22 juni, 28 juli en 25 augustus.

Inschrijven kan je doen door te mailen naar info@firmins-paardetram.be
Lees op hun website meer over Firmin’s Paardetram!

In De Feniks kan je unieke geschenken en decoraties vinden dankzij onze lokale, creatieve en sociale ondernemers die een plekje hebben in onze winkel. Zoveel mensen die iets moois maken, maar het vinden van een platform om die creaties te laten zien aan iedereen is vaak niet evident. Je kan nog de mooiste webshop bouwen of professionele product foto’s nemen, hoe krijg je jouw klanten te pakken? Deze hardwerkende mensen vinden dus een plek bij ons en jullie als klanten bewonderen hun handwerk. Jullie feedback als klant is dan ook waardevol, want de ondernemer gaat hiermee aan de slag om zo een betere verkoop te krijgen. Groeien is bloeien!