De Feniks

En de winnaar is...

Op donderdag 18 april ’24 organiseerde het Lokaal Bestuur Tielt een Business Event waar alle ondernemers uit Tielt op uitgenodigd werden. Hieraan werd ook een Award show gekoppeld waar mensen nominaties konden insturen voor verschillende categorieën. De Feniks werd genomineerd in de categorie Shopping Beleving! Deze award is specifiek voor de retailsector en bekroont handelszaken die Tielt op de kaart zetten als VERRASSENDE SHOPPINGSTAD.

Helaas hebben wij de Award niet mogen winnen. Maar we zijn SUPER trots op jullie als klanten en fans omdat er zonder jullie geen nominatie was geweest. We kregen zelfs een bericht van Stad Tielt met de opmerking dat het niet ging om het aantal stemmen en dat zelfs iemand met 1 stem kon worden genomineerd door een externe jury. Dat wisten wij niet en jullie ook niet natuurlijk… en Stad Tielt werd overstelpt door jullie vele inzendingen voor De Feniks. Veel liefde voor jullie dus!

Volgend jaar proberen we het nog eens en wie weet mogen we dan wel de prijs ontvangen voor een winkel die shoppen in Tielt als uniek op de kaart zet.

De award ging naar brillenwinkel Optiek Uniek in de Kortrijkstraat! Proficiat, Bert, met je belevingswinkel. Aan allen die een bril nodig hebben, ga dus een kijkje nemen en spring daarna eens binnen bij ons hé, we zitten vlakbij 😉

Alle genomineerden kan je via deze link vinden. 

In De Feniks kan je unieke geschenken en decoraties vinden dankzij onze lokale, creatieve en sociale ondernemers die een plekje hebben in onze winkel. Zoveel mensen die iets moois maken, maar het vinden van een platform om die creaties te laten zien aan iedereen is vaak niet evident. Je kan nog de mooiste webshop bouwen of professionele product foto’s nemen, hoe krijg je jouw klanten te pakken? Deze hardwerkende mensen vinden dus een plek bij ons en jullie als klanten bewonderen hun handwerk. Jullie feedback als klant is dan ook waardevol, want de ondernemer gaat hiermee aan de slag om zo een betere verkoop te krijgen. Groeien is bloeien!