De Feniks

Culinaire week bij De Feniks

Van 22 tot en met 28 april organiseert Tielt Shopping een Culinaire Week. Verschillende zaken in Tielt zorgen die week voor speciale acties en verwennerijen voor hun klanten, om alle troeven van de lokale horeca en voedingszaken in de kijker te zetten.

Tielt heeft heel wat te bieden op culinair vlak, met tal van fijne horecazaken en gespecialiseerde voedingszaken. Om die troef in de kijker te zetten, pakt handelaarscollectief Shopping Tielt uit met een ‘Culinaire Week’. In alle deelnemende zaken worden klanten tussen 22 en 28 april extra verwend.

In De Feniks kan je tijdens deze week elke dag een heerlijk versgebakken cupcake krijgen voor bij de koffie! Hiervoor hebben we de kunsten van Jimmy ingeroepen uit Schuiferskapelle. Jims Bake Service deed in 2021 mee aan Bake Off Vlaanderen. Zo’n lokaal talent kunnen we niet negeren, het zit nu eenmaal in ons DNA om lokale makers te ondersteunen door ze een platform te geven. 

Happy Hour: elke dag die we open zijn, geniet je van alle warme dranken en limonades aan €1!

Alle deelnemende zaken kan je via deze link vinden. 

In De Feniks kan je unieke geschenken en decoraties vinden dankzij onze lokale, creatieve en sociale ondernemers die een plekje hebben in onze winkel. Zoveel mensen die iets moois maken, maar het vinden van een platform om die creaties te laten zien aan iedereen is vaak niet evident. Je kan nog de mooiste webshop bouwen of professionele product foto’s nemen, hoe krijg je jouw klanten te pakken? Deze hardwerkende mensen vinden dus een plek bij ons en jullie als klanten bewonderen hun handwerk. Jullie feedback als klant is dan ook waardevol, want de ondernemer gaat hiermee aan de slag om zo een betere verkoop te krijgen. Groeien is bloeien!